top of page

Anason Yağı Nedir?


anason ve anason yağı masa üstünde
Anason Yağı Hakkında

Anason tohumlarından, su buharı distilasyonu yöntemiyle elde edilen uçucu aromatik bitki yağına Anason yağı denir.


Anason Yağı (Doğal, Katkısız, Uçucu Aromatik Bitkisel Yağ)

Ürünün İşlenen Kısmı: Anason tohumları
Ürünün Botanik İsmi: Pimpinella anisum
Üretim Metodu: Buhar distilasyonu
Nihai Ürün Tanımı: Doğal Bitkisel Aromatik Anason Yağı
Renk ve Koku Tanımı: Çok açık Sarı renkli ve yoğun anason kokulu
Raf Ömrü: 3 Yıl
Cas No: 8007-70-3
EINECS/ELINCS No: 283-518-1
Doğal Bileşenleri: Anetol ve β-pinen
Yağ Oranı: Anason ortalama %10-25 oranında Anason yağı içerir.
Menşei: Türkiye
Ambalaj Şekli: 1,5,18,200 Litre Metal Varil
Tüketim Şekli: Kozmetik amaçlı haricen tüketilir. Gıda amaçlı dahilen tüketilebilir.

Anason Yağı Faydaları Nelerdir?

Anason yağı onarıcıdır.

Anti bakteriyeldir.

Rahatlatıcı etkisi vardır.

Haricen kozmetik amaçlı uygulanabilir.

Aroma vericidir.


Anason Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.


Anason Yağı Nasıl Kullanılır?

Haricen gerekli bölgeye masaj olarak uygulanır. Gıda amaçlı tüketilebilir.


Anason YAĞI ÜRETİMİ

Kaliteli Anason yağı; Anason tohumlarından buhar distilasyonu yöntemiyle üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel aromatik yağ olandır. Naturalis Olea yerli Anason tohumlarından Uçucu Anason yağı üretimi yapmaktadır.


Orjinal Katkısız Anason Yağı Nasıl Olur?

Çok Açık sarı renklidir, ince kıvamlıdır. Karakteristik Yoğun Anason kokusu vardır.


Naturalis OLEA Anason Yağını aşağıdaki butondan satın alabilirsiniz.


 

 

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page