top of page

Biberiye Yağı Nedir?


biberiye ve biberiye yağı görüntüsü
Biberiye Yağı

Biberiye bitkisinin çiçek ve yapraklarından su buharı distilasyonu methoduyla üretilmiş doğal uçucu aromatik bitkisel yağa biberiye yağı denir.


Biberiye Yağı (Doğal, Katkısız, Aromatik Uçucu Bitkisel Yağ)


Ürünün İşlenen Kısmı: Çiçek ve Yaprakları
Ürünün Botanik İsmi: Rosmarinus officinalis
Üretim Metodu: Su Buharı Distilasyonu
Nihai Ürün Tanımı: Doğal Uçucu Bitkisel Biberiye Yağı
Renk ve Koku Tanımı: Çok açık Sarı renkli ve ferah keskin koku.
Raf Ömrü: 3 Yıl
Cas No: 8000-25-7
EINECS/ELINCS No: 283-291-9
Doğal Bileşenleri: Borneol, Camphor ve Eucalyptol (1,8 Cineole)
Yağ Oranı: Biberiye yapraklarında ortalama %1-5 Uçucu Biberiye yağı içerir.
Menşei: Türkiye
Ambalaj Şekli: 1,5,18,200 Litre Metal Varil
Tüketim Şekli: Kozmetik amaçlı haricen tüketilir. Dahili tüketimi ancak doktor tavsiyesi ile olabilmektedir.

Biberiye Yağı Faydaları Nelerdir?

Saç v cilt problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Saç derisi problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Ten rengi açmaya yardımcı olarak tüketilir.

Burun tıkanlıklığı ve migren ağrılarının giderilmesine yardımcıdır.


Biberiye Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur. Doktor tavsiyesi olmadan içilmez.


Biberiye Yağı Nasıl Kullanılır?

Haricen gerekli bölgeye masaj olarak uygulanır.


BİBERİYE YAĞI ÜRETİMİ

Kaliteli Biberiye yağı; Biberiye yapraklarından buhar distilasyonu yöntemiyle üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel aromatik yağ olandır. Naturalis Olea yerli Biberiye yapraklarından Biberiye yağı üretimi yapmaktadır.


Orjinal Katkısız Biberiye Yağı Nasıl Olur?

Çok açık sarı renklidir. Mentolümsü ferah kokusu vardır.

Çok ince kıvamlıdır.


Naturalis OLEA Biberiye Yağını aşağıdaki butondan satın alabilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page