top of page

Ardıç Yağı Nedir?

Güncelleme tarihi: 8 Eki 2023


Ardıç Yağı ve ardıç görseli
Ardıç Uçucu Yağı Görseli

Ardıç Yağı (Doğal, Katkısız, Aromatik Uçucu Bitkisel Yağ)

Ardıç meyve ve tohumlarının su buharı distilasyonu yöntemiyle işlenerek elde edilen uçucu yağına Ardıç Yağı denir.


Ürünün İşlenen Kısmı: Tohumları ve Meyvesi

Ürünün Botanik İsmi: Juniperus communis

Üretim Metodu: Su Buharı Distilasyonu

Nihai Ürün Tanımı: Doğal Uçucu Bitkisel Ardıç Yağı

Renk ve Koku Tanımı: Çok açık Sarı renkli ve ferah mentolümsü koku.

Raf Ömrü: 3 Yıl

Cas No: 8002-68-4

EINECS/ELINCS No: 283-268-3

Doğal Bileşenleri: Sedrol

Yağ Oranı: Ardıç tohumlarında ortalama %2-5 Uçucu Ardıç yağı içerir.

Menşei: Türkiye

Ambalaj Şekli: 1,5,18,200 Litre Metal Varil

Tüketim Şekli: Kozmetik amaçlı haricen tüketilir.


Ardıç Yağı Faydaları Nelerdir?

Saç v cilt problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Saç derisi problemlerinin giderilmesine yardımcıdır.

Ten rengi açmaya yardımcı olarak tüketilir.


Ardıç Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.Kesinlikle içilmez.


Ardıç Yağı Nasıl Kullanılır?

Haricen gerekli bölgeye masaj olarak uygulanır.


ARDIÇ YAĞI ÜRETİMİ

Kaliteli Ardıç yağı; Ardıç tohum ve meyvesinden buhar distilasyonu yöntemiyle üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel aromatik yağ olandır. Naturalis Olea yerli Ardıç tohumlarından Ardıç yağı üretimi yapmaktadır.


Orjinal Katkısız Ardıç Yağı Nasıl Olur?

Çok açık sarı renklidir. Mentolümsü ferah kokusu vardır.


Naturalis OLEA Ardıç Yağını aşağıdaki butondan satın alabilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page