top of page

Defne Yaprağı Yağı Nedir?

Güncelleme tarihi: 8 Eki 2023



Defne Yaprağı Yağı (Doğal, Katkısız, Aromatik Uçucu Bitkisel Yağ)

Defne ağacı yapraklarının su buharı distilasyonu yöntemiyle damıtılmasıyla elde edilen uçucu aromatik yağa, defne yaprağı yağı denir.


Ürünün İşlenen Kısmı: Yaprakları


Ürünün Botanik İsmi: Laurus nobilis, L.


Üretim Metodu: Su Buharı Distilasyonu (Distillation)


Nihai Ürün Tanımı: Doğal Uçucu Bitkisel Defne Yaprağı Yağı


Renk ve Koku Tanımı: Açık sarı renkli, kıvamı ince , Deriye nufus ettirilerek koklandığında defne kokusu verir.


Raf Ömrü: 3 Yıl


Cas No: 8002-41-3


EINECS/ELINCS No: 283-272-5


Doğal Bileşenleri: 1.8 Cineol


Yağ Oranı: Defne yaprakları %0,1-0,5 defne yağı içerir.


Menşei: Türkiye


Ambalaj Şekli: 1,5,18,200 Litre Metal Varil


Tüketim Şekli: Haricen kullanılır. İçilmez.


Defne yağı kozmetik sanayinde kullanılır.

Saç bakımı için en etkili yağlardandır.

Sabun yapımında kullanılır, defne sabunu cilt ve saç sağlığı için etkili bir bakım ürünüdür.

Katı veya likit sabunu cilt lekelerinin giderilmesine yardımcıdır.

Haşere kovucu olarak kullanılır.


Defne Yaprak Yağının Yan Etkileri Nelerdir?

Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.Kesinlikle içilmez.


Defne Yaprağı Yağı Nasıl Kullanılır?

Saç ve cilt bakımında gerekli bölgeye doğrudan sürülebilir.


DEFNE YAPRAĞI YAĞI ÜRETİMİ

Kaliteli defne yağı; Kurutulmuş defne yapraklarından buhar distilasyonu methoduyla üretilerek, iyi muhafaza edilmiş ve hiçbir katkı yapılmamış doğal bitkisel uçucu yağ olandır. Naturalis Olea yerli defnelerden defne yağı üretimi yapmaktadır.


Orjinal Katkısız Defne Yağı Nasıl Olur?

Çok açık sarıdır. İnce kıvamlıdır. Yoğun defne ağacı kokusu ihtiva eder.

Bileşenlerinde en az %45 1.8 cineol ihtiva eder.


Naturalis OLEA Defne Yaprağı yağını satın almak için aşağıdaki satın alma butonuna tıklayabilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
İrem Keskin
İrem Keskin
Apr 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Defne yaprak yağı uçucu yağ olduğunu burdan öğrendik.

Like
bottom of page