top of page

Naturalis OLEA Bitkisel Yağ Satış Süreçleri

Güncelleme tarihi: 6 Tem

kaliteli yağ duvar üstünde
Bitkisel Yağ Satış Süreçleri

Bitkisel Yağ Satış Aşamaları


Naturalis OLEA Online web mağazamızdan bitkisel yağ satın alma sürecinin nasıl işlediğine dair değerli müşterilerimizi bilgilendirmeye yönelik blog yazımızdır.


Naturalis OLEA markamızın birinci önceliği KALİTEDİR. En kaliteli bitkisel yağı siz değerli müşterilermize ulaştırmayı hedefleriz. En kaliteli yağı sizlere ulaştırırken ise erişebilirlik oranımızı maksimum düzeye çıkarabilmek adına en ideal fiyatları arz etmekteyiz.


Naturalis OLEA Bitkisel Yağ Fiyatları ideal midir?


En kaliteli bitkisel yağı, en ideal fiyata ulaştırmanın nasıl mümkün olduğunu sizlerle de paylaşmak istiyoruz;


  • Naturalis OLEA doğal bitkisel yağlar www.naturalisolea.com/shop mağazamız dışında HİÇBİR E-Tıcaret sisteminde satışı YAPILMAMAKTADIR. Birçok pazaryerinde bulunmadığımız için PAZARYERLERİNE KOMİSYON vermek yerine, müşterilerimize daha uygun fiyatla kendi web mağazamızdan satış yaparız.

  • Kapıda ödeme gibi aracı tahsilat kuruluşlarıyla çalışmayız. Kapıda ödeme gibi işlemler ekstra komisyon talep eden aracı kuruluşlar olduğu için bu kuruluşlara KOMİSYON vermediğimiz için müşterilerimize fiyatlarımızda ekstra maliyet yüklemeyiz.

  • Türkiye'nin en eski ve köklü soğuk press bitkisel yağ üretimi yapan sanayi kuruluşuyuz. Sektördeki bu tecrübemiz en doğru hammaddeyi, yüklü miktarlarda sezonunda doğru fiyata alabilmemizi sağlamıştır. Bu sebeple en doğru hammaddedi, doğru zamanda, doğru kaynaktan tedarik etmemiz fiyat avantajı sağlamaktadır. Üretimdeki tecrübemizin sağladığı fiyat avantajını, müşterilermize yansıtmaktayız.

  • Türkiye'nin en verimli soğuk sıkım bitkisel yağ üretim hattına sahibiz. BU sebeple rekabet ettiğimiz firmalar aynı hammaddeden elde ettikleri yağ oranından daha fazla oranda yağ elde ederiz. Bu verimlilikdeki başarımızı, müşterimizin kazancına dönüştürmekteyiz.


İşte yukarıda belirttiğimiz ana sebeplerden ötürü en EKONOMİK FİYATLARLA MÜŞTERİLERMİZLE buluşuruz. Rekabet ettiğimiz firmaların pahalı olması, bizim ürün kalitemizle ölçülmemelidir.


Naturalis OLEA Web yağ satış mağazasından bazı aldığım bitkisel yağların teslimat süreleri, pazaryerinde satılan markalara göre daha uzun olabilmektedir, NEDEN?


Bazı orjinal bitkisel yağların fiziksel formları değişiklik gösterebildiği gibi, bazı bitkisel yağların üretim sürecide oldukça zor ve kısıtlı olabilmektedir. Sezonluk olup, Türkiye'de yeterli hammaddesi olmayan bazı bitkisel yağları siz değerli müşterilerimize en SAF haliyle ulaştırabilmek adına teslimat sürelerinde uzatma yapabilmekteyiz.

Örneğin Avokado yağı, avokado meyvesi sınırlı kaynaklı olup, üretim süreci ve hammaddenin muhafazası oldukça güçtür. Bu sebeple dönemsel periyotlarda kendi üretimimiz olan avokado yağını orjinal ve taze bir şekilde müşterilerimize ulaştırabilmek adına teslimat süresi uzun tutulabilmektedir. Bu bağlamda müşterilerimizi kalitemizle memnun etmeyi ilke edindik.


Web sitemizden satın aldığınız her türlü bitkisel yağlarla alakalı sorularınız ve merakınız için her daim info@naturalisolea.com iletişim mail adresimize mail atabilir, bizlerle düşüncelerinizi paylaşmaktan tereddüt etmeyiniz. Türkiye'nin online tabanlı bitkisel yağ satış mağazasının en güvenilir ve en yüksek kaliteli mağazası olmaya sizlerin yardımlarıyla adayız.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page